Author Topic: Forum problem  (Read 1138 times)

Art

  • At the end of the game, the King and Pawn go into the same box.
  • *
  • Hal 4000
  • ******************
  • Posts: 4211
Forum problem
« on: April 22, 2015, 11:33:42 PM »
Freddy,

I tried several attempts to comment today but for whatever reason, I was unable to enter any text or select any buttons. It was almost like a huge time delay. Then again it could have been those cloaking devices around the nation's Capital!

Sometimes, I can get a great signal and other times, hardly a bleep on the screen. Dunno! :-\
« Last Edit: April 23, 2015, 11:48:39 AM by Freddy »
In the world of AI, it's the thought that counts!

Freddy

  • *
  • Colossus
  • **********************
  • Posts: 5863
  • Mostly Harmless
Re: Forum Problem
« Reply #1 on: April 23, 2015, 11:47:58 AM »
Might have been a glitch or your ISP. I've not had any downtime reports from my monitoring service. Let me know if it continues to happen.

Art

  • At the end of the game, the King and Pawn go into the same box.
  • *
  • Hal 4000
  • ******************
  • Posts: 4211
Re: Forum problem
« Reply #2 on: April 24, 2015, 09:20:57 AM »
Tested it again yesterday.

Turns out to be a rather odd "Deads Zone" near the Interstate (where our current project is located.

Moving a hundred yards west, solved the problem! Damn those black holes, time warps and Dead Zones!!
In the world of AI, it's the thought that counts!

 

Welcome

Please login or register.



Login with username, password and session length

Users Online

13 Guests, 0 Users

Most Online Today: 35. Most Online Ever: 208 (August 27, 2008, 08:24:30 AM)

Articles